AZ ÜZEMEK TÉRKÉPE

A Mecom csoport 3 országban tevékenykedik.
2 szlovákiai és 2 magyarországi üzemében szakemberek és húsbarátok hozzáértő kezei alatt népszerű és minőségi hústermékek születnek.

Prága
Pozsony
Losonc (Lučenec)
Szolnok
Békéscsaba
Homonna (Humenné)

Tanúsítványok

Minden üzemet évente tanúsítanak az IFS (International Food Standard), az egyik legszigorúbb élelmiszer-szabvány szerint. Ez a legszélesebb körben használt szabvány, amelyet a legtöbb áruházlánc használ beszállítói ellenőrzésére. Rendszeresen ellenőrzik az illetékes kormányzati hatóságok, és beszállítói ellenőrzéseknek vetjük alá magunkat, hogy biztosítsuk, hogy folyamatosan a legmagasabb minőségű termékeket kínáljuk Önnek.

BRCGS_CERT_FOOD_LOGO_RGB-file097702

Emellett a humennei és a magyarországi üzemek a BRCGS (British Retail Consortium Global Standard) élelmiszer-biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek. A BRCGS az élelmiszeripari vállalatok elismert auditálási rendszere, amely rendkívül szigorú értékelési kritériumairól ismert, és amely garantálja a vásárló számára a termékek előállítására, csomagolására és forgalmazására vonatkozó magas szintű minőséget, biztonságot és a jogi követelményeknek való megfelelést. A BRCGS tanúsítvány tiszteletet és bizalmat ébreszt a termelési és ellátási láncban, és a fogyasztó számára minőségi garanciát jelent.

SLOVAK SUPERBRANDS
AWARD (SZUPERMÁRKÁK) DÍJ

A Mecom márka számos Slovak Superbrands Award díjjal büszkélkedhet, amelyeket a szlovák fogyasztók és a Brand Council (márkatanács) szakértői bizottsága a Slovak Superbrands program keretén belül ítél oda.

Minden évben megerősítjük, hogy minőségi és elismert márkának számítunk a szlovák piacon, és termékeink az abszolút élvonalba tartoznak. Minőségi termékek nélkül nem lennénk képesek erős márkát és vásárlóink hűségét kiépíteni.

GYÁRTÁSI FOLYAMAT

MIELŐTT HARAPNA VALAMIT, TEKINTSEN MEG BENNÜNKET KÖZELEBBRŐL