GRILL A NYÁRI SLÁGER

VERSENY A GRILLEZÉSÉRT EGY CSEKKEL
ÉS EGYÉB SZUPER ÁRAK

Kódok gyűjtése a csomagolásról, regisztráció
jelentkezz az oldalra és nyerj!

Svetlý

milovnici-masa-homepage

A hús szerelmeseinek

Tegye a reggelét egy virslifokkal szebbé, a buliját egy sonkaszelet-fokkal vidámabbá vagy az utazását egy szalámikarika szinttel kalandosabbá. A minőség itt mindenki számára elérhető, így valóban mindenki számára van valami.
Tmavý
fajnsmekrov-homepge

Hozzáértőknek

Legyen egy virslivel királyibb reggelije, egy kolbásszal szaftosabb grillpartija vagy egy karikával különlegesebb kirándulása. A minőség itt mindenki számára elérhető, így valóban mindenki számára van valami.  
Svetlý
huncuti-homepage

Huncutoknak

Amikor a kis huncutoknak már nincs elegendő energiájuk a csínytevésekhez, akkor a szülők segítségére siet a Mecom rettenthetetlen csapata! A minőség itt mindenki számára elérhető, így valóban mindenki számára van valami.
Tmavý

Miért a mecom?

Szlovák gyártó

1972 óta kínálunk húskülönlegességeket, amikor is elindítottuk az első húsfeldolgozó üzemet a Vihorlat-hegység alatt, Humenneben. Ma büszkén képviseljük a szlovákiai hústermelés hagyományait, és a hagyományos és új termékek gazdag választékát kínáljuk itthon és külföldön.

Bizonyított minőség

Üzemünket évente tanúsítják az IFS (International Food Standard), az egyik legszigorúbb élelmiszer-szabvány szerint. Ez a legszélesebb körben használt élelmiszer-szabvány, amelyet a legtöbb kiskereskedelmi lánc használ beszállítói ellenőrzésére. Ugyanakkor az illetékes kormányzati hatóságok évente ellenőrzést végeznek rajtunk, és a beszállítókat is auditálják.

Rangos díjak

Számos termékünk büszkélkedhet a Quality Brand Award díjjal, és márkaként több egymást követő évben elnyertük a tekintélyes Superbrands díjat is.

Termékeink

Akár a jól bevált klasszikusokat kedveli, akár inkább az új ízek felfedezője, nálunk mindenki megtalálja a kedvére valót. Még a kicsiknek is!