Domov

A hús szerelmeseinek

Tegye a reggelét egy pár fokkal szebbé, a buliját egy fokkal vidámabbá vagy az utazását egy körrel kalandosabbá.
Sötét
Domov

Ínyenceknek

Éljen át egy pár királyibb reggelt, egy szaftosabb kolbászt, vagy egy kicsit különlegesebb utazást.
Fényes
Domov

Vadászok számára

Amikor a csunyóknak elfogy az energiájuk a csínytevéshez, akkor jön a Mecom rettenthetetlen csürhe, hogy megmentsen minden szülőt!
Sötét

Miért a mecom?

Szlovák gyártó

1972 óta kínálunk húskülönlegességeket, amikor is elindítottuk az első húsfeldolgozó üzemet a Vihorlat-hegység alatt, Humenneben. Ma büszkén képviseljük a szlovákiai hústermelés hagyományait, és a hagyományos és új termékek gazdag választékát kínáljuk itthon és külföldön.

Bizonyított minőség

Üzemünket évente tanúsítják az IFS (International Food Standard), az egyik legszigorúbb élelmiszer-szabvány szerint. Ez a legszélesebb körben használt élelmiszer-szabvány, amelyet a legtöbb kiskereskedelmi lánc használ beszállítói ellenőrzésére. Ugyanakkor az illetékes kormányzati hatóságok évente ellenőrzést végeznek rajtunk, és a beszállítókat is auditálják.

Rangos díjak

Számos termékünk büszkélkedhet a Quality Brand Award díjjal, és márkaként több egymást követő évben elnyertük a tekintélyes Superbrands díjat is.

Termékeink

Akár a jól bevált klasszikusokat kedveli, akár inkább az új ízek felfedezője, nálunk mindenki megtalálja a kedvére valót. Még a kicsiknek is!